Relaxerende Thaise oliemassage

Wat is een Thaise oliemassage?

De Thaise relaxerende oliemassage wordt vaak gekozen door personen die liever geen originele Thaise massage wensen vanwege de harde druktechnieken met knieën of ellebogen. Het is daarom zeker niet een minder efficiënte massage, integendeel.
Er wordt over het hele lichaam met geurloze massageolie gemasseerd. Indien gewenst, kan men ook kiezen voor artisanale massageoliën voor specifieke pijnpunten of -zones waaronder massageolie met arnica. 
Het principe van de Thaise relaxerende oliemassage bestaat eruit om de bloedsomloop te bevorderen en alzo een ontspannend en verfrissend effect te bekomen. Het is de ideale massage bij vermoeidheid en stress door het verwijderen van de afvalstoffen. Zowel lichamelijk als geestelijk krijgt men hiervan een opkikker.

Een Thaise relaxerende oliemassage is dan ook de ideale therapie bij hoofd-, rug- en nekklachten, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten en bij een slechte doorbloeding. 

Voor wie is een Thaise oliemassage?

Deze Thaise oliemassage is in tegenstelling tot de originele Thaise massage wel geschikt voor mensen met reuma, gevorderde artrose en ernstige rugklachten. Een Thaise relaxerende oliemassage vereist minimaal een uur tijd voor een goede uitwerking en het intrekken van de oliën. Overtollige massageolie wordt door een zuivere handdoek geabsorbeerd zodanig dat u niet het gevoel heeft een vette huid te hebben. Een douche achteraf is dan ook overbodig.

Hoe werkt een Thaise oliemassage?

Bij Thaise oliemassage ligt men op een massagetafel. Lange, zachte bewegingen worden gecombineerd met lichte knedingen of cirkelvormige bewegingen op de huid. Meestal worden de spieren lateraal gevolgd en de strelende beweging versterkt het gevoel van ontspanning en relaxatie. De oliemassage kan van zacht tot licht stevig gegeven worden.
De olie ontspanningsmassage heeft een zeer ontspannende werking en is uitermate geschikt voor mensen met stress of mensen die gewoon lekker willen ontspannen. Het hele lichaam wordt op zachte wijze gemasseerd met olie. U zult uw zorgen vergeten en uitgerust en ontspannen weer door kunnen gaan. 
Er wordt steeds gezorgd dat u in een warme aangename omgeving gemasseerd wordt. U krijgt steeds een thermisch doek over u heen gelegd zodat u op geen enkel moment koude ervaart. Onze massagebedden zijn uitgerust met een ingebouwde verwarmingsdoek. De basismassageolie wordt steeds, net voor het masseren in een warmwaterbad opgewarmd. Er wordt geadviseerd om alvorens de massage aanvangt eventuele pijnpunten of andere ongemakken aan de masseur/masseuse te vermelden zodat we de behandeling hieraan kunnen aanpassen. 
U doet zichzelf een geweldig cadeau met deze oliemassage indien u last heeft van stress of vermoeidheid want u komt als herboren terug. Regelmatige herhaling van een Thaise oliemassage verhoogt uiteraard het helende effect.